Je wilt je graag inschrijven als model bij Tijd voor mij Models. Tijd voor mij Models is een modellenbureau die staat voor IMPROVEMENT. Dit geld voor jou als model, maar ook voor bedrijven, fotografen, stylistes, make-up artiesten en nog veel meer.
heb je alles al gelezen over wat Tijd voor mij Models te bieden heeft? Zo niet, lees het dan HIER
Bij Tijd voor mij Models krijg je persoonlijke begeleiding omtrent je modellencarriere. Kun je workshops volgen om jezelf te verbeteren en kun je connecties opbouwen door aan te gekke shootevenementen mee te doen.
Tijd voor mij Models is er voor jou als model. Tijd voor mij Models werkt met modellen vanaf 13 jaar. Er is geen lengte of maten vereiste omdat wij geloven in een wereld met echte mensen, Tijd voor mij Models ziet ook dat hier aanvraag naar is. 
Tijd voor mij Models organiseert jaarlijks een fashion show waar je als TVM Teamlid aan mag deelnemen om ook je ervaringen op het podium te ontwikkelen. 
Tijd voor mij Models heeft opdrachten door heel Nederland. dit kan van Groningen, tot Limburg, tot Zeeland zijn en alles er tussenin. Iets wat je vaak hoort is dan ook: ''als je niet naar de andere kant van Nederland wilt reizen, zul je ook niet naar Milaan reizen''. Daarom zoekt Tijd voor mij Models modellen die het niet erg vinden om een stukje te reizen.
Wil jij je carrière naar een hoger niveau brengen, leuke betaalde klussen aan gaan en ben je flexibel? Dan is Tijd voor mij Models de juiste plek voor jou!
Meld je aan via het onderstaande formulier. Je hoort zo snel mogelijk of je uitgenodigd word voor een (online) casting.

Submit
Thank you!

You may also like

Back to Top