Super leuk dat je onderdeel wilt worden van Tijd voor mij Models. Hier lees je alles wat je moet weten om te kijken of wij een match zijn:
- Inzettingsvermogen
- Doorzettingsvermogen
- Laat die ene ja je motiveren
- Groeien als persoon en model
- Flexibel
Zijn bovenstaande gezegdes iets wat bij je past? Lees dan verder! Tijd voor mij werk met gelimiteerde modellen. Dat betekend dat we van ieder karakter een model hebben in een klein en hecht team. Bij Tijd voor mij Models ben je een persoon, geen nummer. Tijd voor mij Models zet zich volledig in om jou te laten groeien, en Tijd voor mij Models verwacht hetzelfde terug. Omdat jij die ene persoon bent met een karakteristieke uiterlijk vraagt Tijd voor mij Models flexibiliteit. Tijd voor mij Models wilt je graag op de klus zetten als je aan de eisen voldoet en jij wil dat toch ook?
De modellenwereld kan heel erg hard zijn, daarom zegt Tijd voor mij Models ook altijd '' laat de nee je niet demotiveren, maar de ja je motiveren''. Haal het positieve uit die ja die je krijgt, je bent geboekt, je voldoet aan de karaktereigenschappen en jij bent gekozen uit al die andere modellen. TE GEK! Daar is wel doorzettingsvermogen voor nodig. Wellicht zul je een tijdje minder klussen hebben en zakt je je motivatie, maar juist dan moet je doorpakken om je carrière op stand te houden. Tijd voor mij Models helpt je hierbij. 
Tijd voor mij Models geeft persoonlijke begeleiding en adviezen. Ook zijn wij een team met elkaar en zero tolerance op haatdragend gedrag. Binnen Tijd voor mij Models zit je in een vertrouwde omgeving waar jij jezelf kunt ontwikkelen tot THE next Level. Tijd voor mij Models organiseert shoot events waar jij je connecties kunt opbouwen, Portfoliodagen om je portfolio uit te bereiden en nog meer te leren op de set, Workshops om te groeien in alle aspecten en nog veel meer!

Tijd voor mij Models werkt met een gelimiteerd bestand, dit maakt de selectie erg streng. 
Word je niet direct aangenomen? Probeer het dan zeker later nog eens en geef vooral niet op met je droom!
Workshops: 
- Visagie Basis / Glam
- Catwalktraining groep of 1op1
- How to model (alles over de modellenwereld)
- Poseertraining
- Portfoliodagen
- Social Media training (online of fysiek)
- 1 op 1 fotografie in combinatie met poseertraining
& veel meer. 
Gezichten achter Tijd voor mij Models:

Amanda van Wezel, Eigenaresse
Ervaren model/acteur op verschillende gebieden. In het vak sinds 2018. Klaar om andere te helpen naar een nog hoger niveau. 
Samen sta je sterk. 

Michael den Oudsten
Vertrouwenspersoon en ervaren model.
Michael is aangewezen als vertrouwenspersoon. Wanneer je ergens mee zit wat je niet kwijt kan bij Amanda, kun je Michael benaderen. Hij kent alle facetten van het vak en zal je volledig begrijpen. 
Ben jij al enthousiast om model bij ons te worden, is je inzet en je motivatie hoog? Meld je aan op bij het kopje ''Meld je aan'' in de pagina ''Model worden''.

You may also like

Back to Top