Tijd voor mij models is een modellenbureau wat staat voor IMPROVEMENT. Improvement kan worden doorgetrokken tot de modellen, die tot een hoog niveau getraind worden, of voor bedrijven die het nog een stapje verder willen nemen met hun marketing.
Bij Tijd voor mij Models vind je echte modellen. In alle lengtes, maten, kleuren, met of zonder tattoos en littekens. Een ideaal beeld in de tegenwoordige tijd om als jouw brand te laten vertegenwoordigen. 
Onze modellen worden intensief getraind en begeleid tot professionele modellen die weten wat ze doen op set. Ze leren poseren, acteren voor videocommercials, catwalken, hair & make-up, alles wat een professioneel model moet weten. Tijd voor mij Models werkt met gelimiteerde modellen om zo de perfecte persoonlijke begeleiding te kunnen geven aan de modellen.
Tijd voor mij Models heeft modellen vanaf 14 jaar die divers inzetbaar zijn. Voor Foto- en Video shoots, voor figuratie en acteerwerk, voor hostessenwerk of presenteren. In elke branche die je kunt bedenken. Dat is het voordeel van echte mensen. Tegenwoordig is het perfecte plaatje niet meer zoals het was. Je ziet langere en kortere mensen, vollere en slankere mensen, getatoeëerd, littekens en nog veel meer. Dit draagt positief bij uit de perfecte uitstraling in je bedrijf. Ga mee met de markt!
Tijd voor mij Models streeft naar een teamverband. Zo heeft Tijd voor mij Models gelimiteerde modellen, van ieder karakter en modellen met veel inzet. Voor de afwisseling doen we ook veel leuke dingen samen, waaronder de shoot events, portfoliodagen, borrels, maar een keer lekker weg met zijn allen is ook leuk toch? #Ontspannenhoorterbij
Workshop
Workshop
Event
Event
Event
Event
Een beetje gezelligheid moet kunnen toch!
Een beetje gezelligheid moet kunnen toch!
Maar wat moet ik met modellen?
Een vraag die wij vaak terug horen. Modellen zijn nodig om je branche te vertegenwoordigen in onderander promotie materiaal op social media, websites, betaalde campagnes, reclame. Ook hostessen zijn soms een leuke bijzaak van je brand om extra professioneel over te komen, zo kunnen we een bussinesevent organiseren met hostessen, een winkelopening, kunnen de modellen flyers uitdelen of samples van jouw brand. Zo divers als je maar kunt bedenken dus. 

Hoewel het vaak lijkt alsof het beauty en pracht is, en het alleen voor de perfecte haar reclames nodig lijkt, is het ook nodig in bijvoorbeeld de bouw branche, de evenementenbranche, de horeca, detailhandels, gezondheid en welzijns branche, Onderwijsbranche. Eigenlijk in elke branche dus. 
Onze modellen zijn professioneel genoeg om zich aan te passen naar de branche, zo kunnen ze overkomen als zakenpartner, gezellige vriendenclub, stratenmaker, fitnesscoach en zo gek je kunt bedenken. U vraagt, wij draaien.

Ben jij benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? vul het onderstaande formulier in: 
Submit
Thank you!

You may also like

Back to Top