We willen allemaal graag het perfecte werk in zo min mogelijk tijd toch? zodat we ons kunnen focussen op wat we graag doen, ons vak! Daarom heeft Tijd voor mij Models speciale pakketen om jou social media, fotografie dagen, productfotografie, reclamebranding etc uit handen te geven. je kunt het een beetje zien als een extern marketing bedrijf die zich richt op beeldmateriaal.
Wij hebben 4 pakketen ontwikkeld:
1. Collectie pakket
2. Reclame pakket
3. Social media pakket
4. Startende ondernemers pakket
Mocht je toch nog andere wensen hebben, deel dan uw wensen en dan kijken wij voor passend maatwerk. 
** Alle pakketen zijn te personaliseren, benoemde prijzen zijn een voorbeeld en zijn excl. btw.
1. Collectie pakket:
Een nieuwe collectie fotograferen neemt veel tijd in beslag. Daarom neemt Tijd voor mij Models dit graag uit handen. Jij hoeft alleen maar je producten op te sturen en je wensen aan te geven. Tijd voor mij Models regelt de rest. Dit pakket is veelal in de studio met verschillende kleuren achtergronden en benodigde accessoires. Tijd voor mij Models regelt de modellen, fotograaf,  styling om jou product heen en de selectie foto's. 
Een prijs indicatie is v.a. 10,- Per item, met een minimum van 10 items. Hiervoor krijg je verschillende hoeken van je items te zien en zorgt Tijd voor mij Models dat jouw product zo goed mogelijk in beeld staat voor de website.
** prijs indicatie is vanaf prijs, dit hangt af van aantal modellen, aantal items, locatie en decoratie wensen, etc. 
Wil jij meer informatie? vraag vrijblijvend een offerte op. 
Submit
Thank you!
2. Reclame pakket
Reclame videografie en fotografie kan veel tijd kosten, hierdoor Lopen de kosten open en ben je lang bezig met iets wat je liever uit handen geeft. Het maken van de perfecte video of foto om de aandacht te trekken vergt veel aandacht en tijd, een hoop kennis en kwaliteit. Ook krijg je te maken met hoge buy-out kosten en quitclaims. Wij regelen dit allemaal voor je. Wat jij doet: je geef aan wat je graag zou willen, voor hoelang je deze reclame wilt gebruiken en een richtlijn in je budget. Wij zullen je laten weten wat we hiervoor kunnen betekenen. Voor ieder budget is wat passends, maar we houden het wel realistisch. De foto's zullen in dermate kwaliteit zijn dat deze geschikt zijn voor banners, billboards, posters etc. 
Wat geef je door voor een goede prijsindicatie:
- aantal gewenste modellen
- aantal video's of foto's bruikbaar voor advertenties 
- verwachte bereik te behalen
- budget
Wil je alleen weten wat je met je budget voor elkaar krijgt? dan kan dit natuurlijk ook. Wil je specifieke wensen maar maakt het budget niet uit, dan hoef je geen budget in te vullen.
** de prijsindicatie kunnen wij pas geven na informatie: verwacht bereik, aantal modellen, aantal video's/foto's
Vraag vrijblijvend de offerte aan:
Submit
Thank you!
3. Social Media Pakket:
Social media content maken neemt soms veel tijd in beslag. Door een of meerdere shootdagen uit handen te geven is het enige wat jij nog hoeft te doen, ze in je planner app te zetten. Met het social media pakket maakt Tijd voor mij Models content voor 1 maand. Startend op de 1e van de maand. Er word voor jou rekening gehouden met bijzondere feestdagen of andere vieringen. 
Het social media pakket kan bestaan uit:
8 posts (om de 4 dagen postend) met 1 model
of
5 posts en 3 reels ( om de 4 dagen postend) met 2 modellen
of
30 posts (elke dag postend) met 3 modellen
of
25 posts en 5 reels (elke dag postend) met 1 model
of 
20 posts en 6 reels en 4 behind the scene's (elke dag postend) met 5 modellen
Volgensmij zijn de mogelijkheden nu duidelijk. je kunt dus je volledige pakket zelf samenstellen. Jij stuurt je items, moodboards en wensen op. Tijd voor mij Models regelt de dag, inclusief: De modellen, de locatie, de fotografen, de styling om jou product heen, de selectie foto's, en de feestdagen in de maand. 
Wil jij meer informatie? vraag vrijblijvend een offerte op. 
Een prijs indicatie is €10,- per foto of €20 per reel, exclusief modellenfee en locatiekosten ** 
**Prijzen zijn vanaf prijzen. Onder voorbehoud van locatie, promotiedoeleinde, gebruikerstijd(buy out), aantal modellen, etc. 

Submit
Thank you!
4. Startende ondernemers pakket:

Als starter komt er soms veel op je af, je moet veel tijd maken voor het inkopen van producten, het online zetten van je producten, ja daar is een website voor nodig die moet je nog maken en om de producten online te zetten heb je ook nog beeldmateriaal voor nodig, en het juiste beeldmateriaal zorgt ervoor dat je sales beter lopen dus je wilt het niet half doen dus moet je opzoek naar een fotograaf, modellen, locaties of studio's... en dan hebben we nog niet gesproken over de social media die onmisbaar is in deze tijd voor je bedrijf.  Juist, al met al komt er veel op je af en daarom kunnen wij je op gang helpen met een starters tarief omdat wij de modellen, connecties, locaties, fotografen al hebben of kennen. Investeren in modellen, fotografen, locaties, tijd kan soms tot in de duizenden euro's oplopen, naast het feit dat je al duizenden euro's geïnvesteerd hebt in je bedrijf. Daarom hebben wij het starterspakket ontwikkeld.
Afhankelijk van het aantal producten shooten wij bijvoorbeeld twee uur, een dagdeel of een dag voor jouw producten, in de studio, op een evenementenlocatie of op een outdoor locatie. 
Wij regelen de fotografen, de modellen, de setting en de juiste foto uitstraling bruikbaar voor de website en/of social media. Alles wat haalbaar is binnen je budget gaan wij voor je regelen. Zo ben je misschien geen duizenden euro's kwijt, maar een paar honderd, en het bespaard je ook nog een hele boel tijd die jij kan steken in de andere bijkomende zaken bij de opstart van jouw bedrijf. 
Mocht je meer willen weten over het starterspakket, vul dan het onderstaande formulier in voor vragen of een vrijblijvende offerte.
** prijzen vanaf €200,-
Submit
Thank you!
Recent werk:

You may also like

Back to Top