Janna W.
63 jaar
178 CM lengte
Amstelveen, Noord-Holland
Confectiemaat: M

Best of all sides: 
 Janna is een evaren 60+ model en een met een prachtige uitstraling. Zij doet sinds al enkele jaren modellenwerk en loopt regelmatig fashion shows voor verschillende organisaties. Iemand die veel karakter mee brengt op beeld en door haar leeftijd en verzorgde uitstraling een mooi ideaal beeld kan geven aan de doelgroepen. 

 '' Ik ben Janna, ookwel bekend als Timelessstyle.nl en ik doe modellenwerk als zilverharige. Ik ben een aantal jaren geleden begonnen met modellenwerk omdat de 50+ vrouw een interessante klantengroep is. Voorwaarde is wel dat wij onszelf terugzien in kledingshoots, fashionshows, mode campagnes etc. Daar heb ik dan ook actief mijn werk van gemaakt als model. Ik sluit makkelijk aan bij wat de opdrachtgever wil en ik werk graag en goed samen met het shooting team in een positieve sfeer. Vaak krijg ik terug dat ik enthousiast en energiek ben. Wil je dit ervaren op set en denk je dat ik de perfecte match ben voor jouw merk? Boek mij dan via het onderstaande contactformulier'' ~ Aldus Janna

Model - Acteur - commercials 

Wil jij Janna boeken? Vraag een offerte aan via de mail met titel ''Offerte Janna''

Zie meer van Janna:
Je wilt Janna boeken! Super leuk. Vul de gegevens in en we komen zo snel mogelijk bij je terug.
Submit
Thank you!
Wil jij een studio en een model in een boeken? klik hier: 

Boek makkelijk en snel je model naar keuze en de studio in Nieuw Vennep. Deze studio bied een breed aanbod aan diversiteit om te shoot en dit kan met of zonder begeleiding!

You may also like

Back to Top