Alle data op een rij voor de geplande evenementen. Kun je zelf kijken wat jou uitkomt en wat je leuk lijkt! Klik op de titel van het event en je komt bij meer informatie uit!
Save the date!
2024
Juli 2024
Wordt vervolgt

Augustus 2024
Word vervolgt

september 2024
Word vervolgt

Oktober 2024
Halloween shoot - meer info volgt
Houtfabriek shoot - meer info volgt

November 2024
Word vervolgt

December 2024
Kerst en New year - Meer info volgt

De nieuwsbrief is gemaakt om je op de hoogte te stellen van nieuwe evenementen die gepland zijn. Zo ben je er als eerste bij! Naast dat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe evenementen, zit er nog iets leuks aan verbonden want via de nieuwsbrief krijg je regelmatig leuke kortingen op evenementen of op duo aankopen. 
Wil jij:
- je skills omtrent fotografie uitbreiden
- exclusieve insights over evenementen.
- als eerste op de hoogte zijn
- zeker een plekje hebben op te gekke shoot evenementen
- leuke kortingen ontvangen
Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief door het onderstaande formulier in te vullen:
Submit
Thank you!
De Shootevenementen zijn leuk om je skills omtrent fotografie uit te bereiden. Het is een leuke manier om op een te gekke locatie verschillende modellen voor je lens te krijgen. Zo werken we efficiënt, effectief en is het ook nog eens gezellig. In onze ogen dus een win-win voor alle partijen.
Shootevenementen hebben verschillende thema's. Zo hebben we o.a. de thema's: wedding / high fashion/ denim style / crazy portraits / sportief / lingerie / jewellery / en nog onwijs veel meer leuke concepten die we in de komende jaren uit gaan werken.
Naast de shootevenementen hebben we ook thema-dagen, deze zijn in samenwerking met Marcello Geerst (bekend van het perfecte plaatje) en daarom ook te bestellen op zijn website, de link er naar toe zal erbij vermeld staan. Bij themadagen is er fotografie begeleiding en modellencoaching om zo het perfecte plaatje te maken, denk aan: kerst / oud&nieuw / valentijn / pasen / zomer / seasonal / Halloween /en nog veel meer. 
Shootevenementen zijn een te gekke plek om in contact te komen met je mede-fotograaf, maar ook met modellen. Zo bereid je je connecties uit, je portfolio en houd je er een leuke herinnering aan over. 
Wat houd en evenement in?
De Shootevenementen zijn leuk om je skills omtrent fotografie uit te bereiden. Het is een leuke manier om op een te gekke locatie verschillende modellen voor je lens te hebben voor een betaalbare prijs. Zo werken we efficiënt, effectief en is het ook nog eens gezellig. In onze ogen dus een win-win voor alle partijen.
Shootevenementen hebben verschillende thema's. Zo hebben we o.a. de thema's: wedding / high fashion/ denim style / crazy portraits / sportief / lingerie / jewellery / en nog onwijs veel meer leuke concepten die we in de komende jaren uit gaan werken. De Thema's die per locatie gehanteerd worden staan er dan ook bij. Je mag 1 thema per blok uitwerken, wil je 2 thema's kies je voor 2 blokken.
Shootevenementen zijn een te gekke plek om in contact te komen met je mede-fotograaf, maar ook met modellen. Zo bereid je je connecties uit, je portfolio en houd je er een leuke herinnering aan over. 

Hoe gaat een event in zijn werk?
Een event ziet er vaak als volgt uit (uiteraard afhankelijk van wat voor event het is): Je kom een kwartier voor tijd aan op de shoot locatie, je zet je spullen neer en kijkt even rond. Als je blok begint komt er een voorwoordje en krijg je je eerste model toegewezen, ook krijg je te horen toelaat je weer op de afgesproken plek moet staan voor de nieuwe wissel. Bij de volgende wissel verzamelen we op een punt, krijg je je nieuwe model toegewezen en ga je weer door, hoe sneller deze wissel is, hoe meer tijd je hebt om prachtige plaatjes te maken. Dit gaat door tot het einde van een blok. dan komt er een bedank woordje, lichten we je in over het volgend event en vertellen we je dat je nog een modellenoverzicht krijgt met de namen en de tags van de modellen en spreken we wat af over de foto's.

Wat kun je verwachten?
Je shoot altijd 1 op 1 met model fotograaf. Je Hoeft je modellen niet te delen met andere fotografen. Je kunt in de meeste locaties je flitsers meenemen. Soms weten wij niet wat de stroomvoorzieningen zijn, is dit bekend dan laten wij dit weten. Je mag vrij rondlopen, maar zit elkaar niet in de weg. De hoeveelheid fotografen word per locatie ook aangepast zodat de ruimte niet te vol is. 

Thema dagen of Shootevenementen? 
Naast de shootevenementen hebben we ook thema-dagen, deze zijn in samenwerking met Marcello Geerst (bekend van het perfecte plaatje) en daarom ook te bestellen op zijn website. De link er naar toe zal erbij vermeld staan. Bij themadagen is er fotografie begeleiding en modellencoaching om zo het perfecte plaatje te maken, denk aan: kerst / oud&nieuw / valentijn / pasen / zomer / seasonal / Halloween /en nog veel meer. 

Betalingen en voorwaardes?
Je krijgt een factuur van Tijd voor mij Events, deze voldoe je uiterlijk 2 weken voor het event. Meld je je binnen 2 weken aan voor de datum van het evenement dan vragen wij je de betaling z.s.m. te voldoen. Je krijgt hierbij een betaallink gekoppeld aan je factuur zodat je snel en makkelijk kan betalen. Wil je cash betalen? Dat kan op locatie, dan dien je voor het maken van de eerste foto betaald te hebben. In verband met gemaakte kosten doen wij geen geld terug bij ziekte of afwezigheid of andere redenen voor afmelding binnen 2 weken voor het evenement. Je mag wel een ander event bijwonen van de zelfde prijs of de prijs word verrekend op je volgende event.  De aanmeldingen stoppen 24 uur voor het event. De betaling geeft je toegang tot het evenement en recht op het gebruik van goedgekeurde foto's door modellen. Dit is geen buy-out of portretrechtrenafkoop waarmee je onbeperkt zonder toestemming alle foto's mag publiceren voor o.a. commerciële doeleinde. 

Voorwaardes foto's:
Je mag de foto's met delen met Tijdvoormijevents@hotmail.com. TVM events deelt de foto's weer met de modellen, zo blijft er overzicht op wat er wel een niet gedeeld is. Je mag ook aangeven dat je de foto's niet wilt delen, wil jij ze dan zelf publiceren dan is het van belang dat de foto's alsnog gedeeld worden (bijvoorbeeld met groot watermerk) zodat de modellen toestemming kunnen geven als jij de foto's online wilt plaatsen. Wanneer er een foto online staat en een model geeft aan deze offline te willen hebben, dan gebeurt dit ook, dit gebeurt wanneer er redelijkerwijs verwacht kan worden dat de foto offline gaat. Het model behoud namelijk een portretrecht. De modellen zijn vaak enthousiast om de foto's ook online te delen, dit gebeurt onder vermelding van de fotograaf en met toestemming van de fotograaf.

Overige vragen die nog niet beantwoord zijn? Stel ze hier:

You may also like

Back to Top