Dit is wat je moet weten:
Voorwaarden:
- Het contact loopt via Tijd voor mij Models, in uitzonderlijke gevallen kan er direct contact opgenomen worden, maar het aanspreekpunt blijft in alle gevallen Tijd voor mij Models. 
- De betalingen lopen via Tijd voor mij Models en gaan op Factuur. Tijd voor mij Models houd de wettelijke betaaltermijnen aan van 31 dagen. 
- Tijd voor mij Models rekent 10% boekingskosten bovenop de prijs voor het model. Deze kosten zijn voor de onderhoud en bedrijfsvoering van Tijd voor mij Models. 
- Je kunt vrijblijvend een offerte of informatie opvragen indien je interesse hebt in een model of in de pakketten. Er kan veel geregeld worden en Tijd voor mij is Flexibel. Zo vragen wij niet dezelfde bedragen voor hobby fotografen als voor commerciële klanten. 
- Een indicatie van de prijs kan worden gegeven bij duidelijk benoemen van locatie, duur, thema, soort opdracht. 
- Indien er geen buy out is behoud het model portretrecht. Hiermee mag het model aangeven of zij een foto wel of niet online willen hebben. Tijd voor mij Models oordeelt redelijkerwijs mee over de foto. 
- De foto's mogen voor eigen doeleinde gebruikt worden, het model mag getagged worden.
- Het model shoot alleen het thema wat afgesproken is, elke afspraak werkt met een contract of quitclaim. Indien het wenselijk is nog een nieuw thema af te spreken kan dit in een vervolgafspraak of met verhoging van vergoeding.
- De foto's mogen in geen enkel geval op pornografische sites belanden, hier staat een boete voor volgens Nederlands conform. 
- Het model mag in geen enkel geval aangeraakt worden zonder nadrukkelijk toestemming van het model zelf. Bij grensoverschrijdend gedrag volgt een aanklacht.
- Betalingen dienen binnen 31 dagen voldaan te zijn, tenzij er spraken is van een overtreding van het model, bij aantoonbare diefstal of ander aantoonbaar ongepast gedrag kan de betaling on hold gezet worden en kijken we samen naar een oplossing. Wittig Tijd voor mij Models DIRECT bij overtredingen van het model.
- Te laat komen, ziekte, of No-show: helaas kan het gebeuren dat een model te laat komt door file of andere onvoorziene zaken. Wittig Tijd voor mij Models direct in als het model te laat komt om te kijken naar een passende tegemoetkoming. Het gebeurt ook wel eens dat een model ziek word, Tijd voor mij Models informeert je direct en zal opzoek gaan naar een passende vervanger. Indien die niet gevonden kan worden zal de factuur als onderstuurd verklaard zijn. Bij een no-show van een model word het model direct uit ons bestand verwijderd. Wij willen alleen maar uiterst professionele modellen die het vak serieus nemen. 
Wanneer je een model boekt ga je akkoord met de boekingsvoorwaarden. 

Wil je als bedrijf meer uit handen geven? Kijk dan naar op de pagina ''Paketten''

You may also like

Back to Top